Algemene voorwaarden

Aankoop en betalingen

Al onze artikelen zijn vintage voorwerpen die worden verkocht in goede originele staat of die met hoogwaardige materialen werden herstoffeerd. Wij kunnen u voor geselecteerde artikelen, voorafgaand aan de aankoop, een conditierapport opsturen. Betalingen kunnen online gebeuren zowel met Bancontact of via PayPal. De aankopen moeten op voorhand worden betaald. Indien u verdere informatie wenst, kunt u ons contacteren via hello@backtodesign.eu

In de meeste gevallen is de levering van onze goederen onderworpen aan de bijzondere regeling van belastingheffing over de winstmarge. Btw niet aftrekbaar.

 

Levering

U kunt de artikelen die u aankoopt na afspraak ophalen in onze galerij of magazijn, of u kunt uw eigen verzending regelen. U kunt ook kiezen om de artikelen te laten leveren door een transportbedrijf. We beantwoorden graag alle vragen die u eventueel heeft aangaande de keuze van een professioneel transportbedrijf, een prijsofferte voor de verzending, de aangewezen verpakking, enz. Wij versturen wereldwijd. Transportkosten zijn niet inbegrepen in de prijs van de artikelen.

Alle transportovereenkomsten worden direct opgemaakt tussen u en het geselecteerde transportbedrijf. Heeft u een transportbedrijf gecontracteerd voor de levering van uw artikelen en er doet zich een beschadiging of verlies voor tijdens het transport, dan dient u het transportbedrijf rechtstreeks te contacteren.

 

Retourbeleid

Als u een artikel via onze webwinkel koopt, dan kunt u het artikel tot 14 dagen na leveringsdatum terugsturen. De aanvraag voor retour dient te gebeuren via email, alle transportkosten zijn voor rekening van de koper. Het artikel moet in dezelfde staat geretourneerd worden als het door ons is geleverd. In geval van enige beschadiging zullen de restauratiekosten in rekening worden gebracht. De terugneming zal niet worden aanvaard als u persoonlijke aanpassingen hebt aangebracht aan het artikel.

Alle artikelen die in de galerij aangekocht of opgehaald zijn, kunnen geen voorwerp uitmaken van retour.

 

Verkoop uw vintage artikelen

Wij zijn altijd geïnteresseerd om mooie voorwerpen in consignatie te nemen. Wenst u een origineel vintage design voorwerp te verkopen, contacteer ons via hello@backtodesign.eu met alle informatie die u hebt over het artikel, inclusief een duidelijke foto. De condities worden dan wederzijds besproken.