Faq

Geen antwoord op je vraag gevonden? contacteer ons

Is er een showroom waar ik de objecten kan bezichtigen?

Ja, wij verwelkomen je graag in onze showroom in Knokke (Kustlaan 120). Wij raden aan om ons voor het bezoek even te contacteren. Zo kunnen wij bevestigen dat het gewenste object nog steeds aanwezig is in onze showroom.

Zijn de objecten allemaal authentiek?

Alle objecten uit ons assortiment zijn authentieke vintage design stukken. Alles wordt grondig gecontroleerd op oorsprong en achtergrond. Sommige objecten dragen ook de authentieke stempel van de fabrikant (indien van toepassing).

Hoe verloopt de betaling?

De betaling gebeurt via Bancontact of PayPal, via een beveiligd betaalplatform. Wij werken niet met voorschotten. Bij bestelling wordt telkens het volledige bedrag in rekening gebracht. Transportkosten zijn niet in de prijs inbegrepen.

Ik zou graag een meubelstuk kopen. Hoe geraakt dit tot bij mij thuis?

Je kan het meubelstuk bij ons in de showroom of het magazijn komen ophalen. Indien dit niet mogelijk is, kan het meubelstuk ook bij jou aan huis geleverd worden. Contacteer ons voor meer informatie.

Kopen jullie ook vintage design meubelen of kunst in (consignatie)?

Wij kunnen bepaalde stukken in consignatie nemen, mits de artikelen passen binnen de stijl en filosofie van Back to Design. Heb je een vintage object of meubelstuk dat je wilt verkopen via onze tussenkomst? Stuur dan een e-mail naar hello@backtodesign.be met een foto van het stuk en alle relevante informatie. Wij contacteren je dan om de voorwaarden te bespreken.